Lucrări de asfaltare finalizate la DJ ce face legătura între Roșia de Secaș și județul Sibiu

29 mai 2013 12:230 comments

drumPreședintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a inspectat mai multe șantiere deschise la obiective de infrastructură rutieră din județul Alba.
Ieri, pe porțiunea din drumul județean 107B, ce face legătura între comunele Roșia de Secaș din Alba și Păuca din Sibiu, lucrările de asfaltare au fost terminate. Aici s-au executat lucrări de reparații și turnare de covor asfaltic, pe circa 2 km.
„Din păcate, pe DJ 107B mai este de lucru la porțiunea din interiorul localității. Aici se lucrează la racordurile pentru apă și canalizare ce traversează drumul și până administrația locală nu termină termină aceste lucrări nu putem asfalta.” – a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.
O altă lucrare vizitată ieri a fost cea de pe drumul județean 107 Roșia de Secaș – Șecășel, unde, de asemenea, se execută lucrări de asfaltare și reparații pe circa 4km. Lucrările sunt în grafic și există finanțare integrală pentru acest drum ce va fi finalizat în cursul acestui an.
În cursul zilei de astăzi, Ion Dumitrel a vizitat șantierul deschis în localitatea Răchita din comuna Săsciori pentru introducerea apei potabile. Aici, datorită conformației terenului, lucrările au fost finalizate în partea de jos a satului și acum se lucrează pentru introducerea apei în partea de sus a satului. Lucrările sunt în grafic și vor fi finalizate în cursul lunii august.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com