Lucrări nesemnalizate şi neanunţate locatarilor de pe strada Regina Maria

5 aprilie 2012 15:451 comment

Muncitorii au reluat lucrul pe strada Regina Maria, la intersecţia cu strada Barbu Lăutaru. Foarte bine: cu cât se lucrează mai repede, cu atât se termină cu coşmarul celor din zonă, care nu pot circula normal cu maşina.
Strada este reabilitată (ce cuvânt frumos!, la modă) de o celebră firmă de „biscuiţi”, care primeşte numeroase contracte pe foarte mulţi bani publici (europeni şi româneşti).
Locuitorii din zonă ne-au sesizat că lucrările se execută haotic, fără a fi anunţate în prealabil: „De pe o zi pe alta ne putem trezi cu strada blocată”, ni se plânge un locuitor. Şantierul de pe stradă nu este semnalizat prin indicatoare speciale, perimetrul este înconjurat doar de nişte… panglici.
La rândul lor, muncitorii sunt nemulţumiţi: „A trecut unul cu maşina peste asfalt. Îţi dai seama cât ne costă asta?!”.
O altă doamnă care locuieşte la intersecţia celor două străzi spune supărată: „E bine că se lucrează, dar dacă ar vedea lumea cum s-a făcut! Au coborât trotuarul şi drumul cu vreo 15-20 cm, şi din curte până în stradă e o diferenţă de nivel mai mare. De câte ori băgăm maşina în curte atingem asfaltul cu scutul maşinii. Probleme au aproape toţi de pe stradă care au maşini… Am făcut 3 cereri pentru audienţă la primar, dar nu l-am găsit. Eu sper să îl găsesc totuşi”, ne-a declarat Virginia Mironescu.
Locuitorii de pe strada Barbu Lăutaru se plâng că din septembrie, de când au început lucrările aici, au numai probleme.

Iulian Brok

1 Comment

  • Hai sa traiasca Vasile Gota, marele smecher care paveaza pentru Tata Mircea.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com