MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA! CITU VIZITEAZA ZONELE AFECTATE DE INUNDATII IN ALBA!

19 iulie 2021 15:400 comments

Iata e scrie domnia sa pe o pagina de socializare:Astăzi am fost în zonele afectate de inundații din județul Alba. Am discutat și i-am asigurat pe localnicii cu gospodării avariate că vor primi sprijin de la Guvern și mă voi ține de cuvânt! Am mers în localitatea Ocoliș, însoțit de colegii mei, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, și Nicolae Ciucă, ministrul Apărării.
Împreună am analizat prioritățile de intervenție cu primarii din cele mai afectate zone: Ocoliș, Roșia Montană, Câmpeni și Abrud. Cel mai important este că nu avem victime. Prioritatea este refacerea gospodăriilor. Structurile MAI și MApN vor rămâne în zonă pentru a veni în ajutorul localnicilor, așa cum au făcut și în aceste zile. Le mulțumesc pentru sprijinul acordat.
Guvernul va aloca ajutoare financiare pentru fiecare gospodărie afectată, imediat după ce va primi evaluarea. Rog cetățenii din localitățile avariate să ia legătura cu primarii, pentru a ne asigura că ajutoarele vor ajunge cat mai repede la cei afectați.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com