Mandat de arestare preventivă pus în executare

26 noiembrie 2019 17:230 comments

 

Un bărbat din Blaj a fost arestat după ce, în timpul măsurii preventive a controlului judiciar, a comis alte fapte penale. Mandatul a fost pus în executare, iar bărbatul a ajuns în arest.

 

La data de 25 noiembrie 2019, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Blaj, față de un tânăr de 21de ani, din  municipiu.

 

Pe numele  acestuia, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a încălcat condițiile prevăzute în măsura preventivă a controlului judiciar sub care era cercetat pentru mai multe fapte de furt calificat, săvârșite în perioada octombrie – decembrie 2018.

 

Astfel, în după amiaza zilei de 09 noiembrie 2019, bărbatul s-ar fi apropiat de concubina sa, cu toate că acest lucru îi era interzis, femeia având calitatea de martor în dosarele penale privind faptele de furt și, mai mult decât atât, a agresat-o.

 

Acesta s-a ales cu un nou dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii i-au sesizat pe magistrați în legătură cu încălcarea prevederilor controlului judiciar.

 

Cercetările sunt continuate.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com