Manifestări organizate de IPJ Alba cu ocazia Zilei Poliţiei Române

18 martie 2012 11:550 comments

Ziua de 25 martie a fiecărui an a fost desemnată prin lege Ziua Poliţiei Române, iar alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii din anul 1822, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.
Şi în acest an, poliţiştii din IPJ Alba au planificat şi vor organiza câteva manifestări menite să marcheze acest eveniment.
Începând de astăzi, 19 martie, vor avea loc manifestări cu privire la Prevenirea delicvenţei juvenile în mediul rural la Căminul Cultural din Galda de Jos şi o dezbatere cu elevii şi cadrele didactice din cadrul Grupului Şcolar Forestier Cîmpeni, având ca temă ”Consumul de stupefiante, violenţă şi actele de abuz sexual ” organizată de Poliţia oraş Cîmpeni- Compartiment Ordine Publică şi Investigaţii Criminale.
Calendarul manifestărilor va continua în fiecare zi, până în data de 26 martie, când va avea loc şedinţa festivă la IPJ Alba.
Tot în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Române 2012, în săptămâna 12-18 martie, au fost organizate turnee de şah, table, tenis de masă şi bowling, la care au participat poliţiştii din cadrul IPJ Alba. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com