Marius Alexa condamnat la 10 ani de închisoare

4 septembrie 2012 16:300 comments

Tribunalul Alba s-a pronunţat, luni, în dosarul Meridian Construct, în care are calitatea de inculpat, omul de faceri Marius Alexa. Acesta a fost condamnat la 10 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.
Totodată, Tribunalul Alba a admis, în parte, acţiunile civile formulate şi a obligat pe inculpatul Alexa Marius Valerian să plătească părţilor civile sumele de 364.321,7 lei şi 449.296 euro, respingând acţiunea civilă formulată de partea civilă Ş. L. A.
Tribunalul Alba a constatat că partea responsabilă civilmente SC Meridian Construct SRL Alba Iulia nu mai există, dizolvarea acesteia fiind stabilită prin sentinţa comercială din 6 aug. 2011 a Tribunalului Alba şi în consecinţă, a ridicat măsura sechestrului asigurător dispusă prin ordonanţa procurorului din data de 27 oct. 2010 asupra bunurilor mobile şi imobile aparţinând SC Meridian Construct.
Hotărârea a fost pronunţată în şedinţa publică din 03.09.2012 şi poate fi atacată cu apel, care va fi judecat de către Curtea de Apel Alba Iulia.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com