Marţi, 26 iunie, se întrerupe furnizarea de gaz în Miceşti

24 iunie 2012 14:080 comments

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările pentru înlocuirea unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Zlatnei din municipiul Alba Iulia. Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiţii prin care vor fi înlocuiţi peste 1,7 kilometri de conducte de gaze şi branşamente de pe strada Zlatnei.
Pentru cuplarea tronsonului modernizat la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 26 iunie, începând cu ora 9.00, în cartierul Miceşti.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928 sau 0265.200.928. Crinela Toader

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com