Masina furata din judetul Alba, oprita de un filtru al politiei Sibiu

4 mai 2017 11:450 comments

Miercuri, 3 mai 2017, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către angajatul unei staţii de carburant situată pe Autostrada A1, pe sensul Deva-Sebeş, că o maşină a dispărut.

Angajatul parcase autoturismul în apropierea staţiei, cu cheia în contact.

Echipajele de poliţie au intervenit prompt, căutând maşina furată împreună cu colegii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

În scurt timp, autoturismul a fost reperat de poliţiştii sibieni în trafic, ulterior fiind implicat într-un accident rutier.

Suspectul a părăsit maşina accidentată şi a fugit, urmărit de poliţişti. În curtea Facultății de Inginerie a fost ajuns de către un polițist din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu. În timpul urmăririi fugarul nu a răspuns somațiilor efectuate de polițist. Mai mult, fugarul a încercat să-l lovească pe poliţist, însă agentul de poliție a reușit să-l imobilizeze și să-l ducă la sediul poliției.

Fugarul nu are permis de conducere, se numeşte M.N., în vârstă de 19 ani, din comuna Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş pentru dispunerea măsurilor legale.

Foto: turnulsfatului.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com