Medalii de argint și bronz obținute de CS Unirea Alba Iulia la un turneu internațional de Taekwondo, în Bosnia-Herțegovina

18 noiembrie 2021 19:460 comments

Cetean Eduardo și Galea Mario, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la categoria de vârstă cadeți a turneului internațional de Taekwondo – Bosnia OPEN, desfășurat în perioada 15-16 noiembrie la Sarajevo, Bosnia-Herțegovina.

În urma acestor medalii sportivii noștri acumulează puncte în ranking-ul mondial, iar acestea contează pentru calificarea directă la Campionatul Mondial și Campionatul European de Taekwondo.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la Bosnia OPEN, categoria de vârstă cadeți:

Cetean Eduardo (categoria de greutate -41 de kilograme) – locul 2;

Galea Mario (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 3;

Boloage Alecsandru (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 5 (a luptat în optimi cu sportivul care a câștigat turneul la categoria sa).

”Sportivii noștri, pregătiți de antrenorul Alin Moldovan, au obținut rezultate excepționale la un turneu internațional care a atras luptători valoroși din mai multe țări. Felicit întreaga echipă a CS Unirea Alba Iulia pentru performanțele deosebite”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.  

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

 

CS Unirea Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com