MIC, DA’ VOINIC! Victor Negrescu il pune la punct pe Nigel Farage

13 februarie 2017 10:311 comment

Dupa ce  un neica nimeni intrat in fibrilate s-a gasit sa adune voturi improscand Romania cu noroi, iata ca a primit de la tanarul Victor Negrescu o palma usturatoare peste ceafa:VICTOR-NEGRESCU-A-DEVENIT-AMBASADOR-AL-CAMPANIEI-ESKILLS-FOR-JOBS-title-750x547”Domnule Nigel Farage, România nu primește lecții de democrație de la vinovatul pentru Brexit! Și, cu atât mai puțin, lecții de corectitudine de la un om cercetat de Parlamentul European pentru corupție și abuz în serviciu! Vorbesc despre ancheta în care sunteți acuzat, alături de Paul Nuttall și aproape jumătate dintre europarlamentarii din partidul dumneavoastră pentru deturnare de fonduri în valoare de cca 500.000 de lire sterline. Sunt uimit de curajul pe care îl puteți avea, de a ieși public cu astfel de atacuri, în condițiile în care aveți de dat niște răspunsuri în fața justiției!

Dincolo de această realitate, însă, vă solicit ca, de acum încolo, înainte să ieșiți public cu declarații defăimătoare la adresa românilor și a României, să vă faceți temele și să vă informați corect, pentru că ceea ce ați susținut în timpul emisiunii radio LBC este cât se poate de fals, generalist și populist. Nici nu e de mirare că ajungeți să aveți constant poziții extremiste dacă, pentru dumneavoastră, adevărul depinde de cel care îl rostește. Nu pot accepta ca un om suspect de corupție să pretindă că este mai bun decât un popor întreg.

Prin tot ceea ce ați spus despre români în ultimii ani, v-ați comportat ca un inamic al țării mele și al compatrioților mei. În continuare vă propuneți să câștigați voturi prin stimularea urii, ceea ce vă descalifică în fața cetățenilor pe care pretindeți că îi reprezentați”, arată Victor Negrescu.

Totodată, europarlamentarul român subliniază că ”România are toate meritele pentru a se afla în UE. Le datorați mulțumiri cetățenilor europeni proveniți din România care muncesc în alte state membre, inclusiv pentru susţinerea economiei britanice. Expertiza acestora ajută Marea Britanie să se dezvolte și să aibă specialiști în domenii cheie, precum medicina sau educația publică. Singurii care pot fi supărați sunt românii care văd cum concetățeni foarte bine pregătiți sunt tratați cu dispreț de oameni ca dumneavoastră.”

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com