Mica contrabanda cu tigari si bautura la Albac

21 iunie 2017 18:430 comments

Marţi, 20 iunie 2017, poliţiştii specializaţi în investigarea şi combaterea criminalităţii economico-financiare au reușit documentarea activităţii infracționale a două persoane din Albac. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, şi o femeie în vârstă de 58 de ani, ambii din comuna Albac, care sunt bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de contrabandă, cu produse accizabile (alcool şi ţigări), fapte prevăzute de art. 270 din Codul Vamal.

Din cercetări rezultă că în perioada 2016-2017 cei doi au procurat, deţinut şi comercializat prin mai multe puncte de lucru ale societăţii comerciale deţinute, ţigări şi alcool de contrabandă.

Oamenii legii au realizat 4 percheziţii pentru a documenta acest dosar: la domiciliul celor doi şi la punctele de lucru ale societăţii comerciale deţinute de aceştia, unde au găsit 7.660 de ţigarete provenite și destinate contrabandei precum și cantitatea de 146 litri alcool etilic, fără marcaje fiscale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi şi identificarea tuturor persoanele implicate în activitatea infracțională.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com