Mica gainareasa a fost data pe mana politiei

5 decembrie 2016 15:490 comments

E tare urat sa ajungi sa te bucuri la cativa lei din munca altuia.

O femeie din judeţul Neamţ ce a înşelat-o pe vânzătoarea unui magazin din Ciugud, a fost identificată de poliţiştii din comună, imediat după comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral.

 

În după amiaza zilei de 2 decembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud au fost sesizaţi cu privire la faptul că vânzătoarea unui magazin din comună a fost înşelată de către o clientă.

 

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar în apropierea magazinului a fost identificată o femeie de 33 de ani, din judeţul Neamţ, ca persoană bănuită de comiterea înşelăciunii.

 

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în jurul orelor 17.30, a cumpărat produse alimentare pe care le-a achitat cu o bancnotă de 200 de lei de la care a primit rest suma de 150 de lei. Ulterior s-a răzgândit, a returnat produsele alimentare şi a primit înapoi bancnota de 200 de lei însă nu a restituit şi restul primit.

 

În urma intervenţiei poliţiştilor, întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor magazinului.

 

Faţă de femeia bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.metropol-magazin

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com