Miercuri se sistează alimentarea cu gaze în Miceşti

29 octombrie 2012 15:420 comments

Pentru efectuarea unor lucrări specifice de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sistează alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de miercuri, 31 octombrie, începând cu ora 09.00, în localitatea Miceşti.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 16.00.
Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). (C.T.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com