Miniştrii PDL, de la genţi Vuitton, la maşini Porsche şi Jaguar sau vile la Miami

13 februarie 2012 17:041 comment

După plecarea Guvernului Boc, deputatul PDL Alba Corneliu Olar susţine că a criticat în mai multe rânduri aroganţa anumitor miniştri, iar prima vizată a fost Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului.
Corneliu Olar denunţă aroganţa politicienilor, mai ales a celor cu funcţii: „Greii partidelor trebuie să ne lase şi pe ăştia, semi-grei, categorie muscă, pană, ştiu eu, să intrăm în faţă. Asta vrea poporul român! Trebuie oameni cu feţe noi în politică. Ori le place la cei grei, ori nu, asta e, şi eu am spus-o cu tărie: aroganţa – aroganţa vizavi de colegii noştri, nu numai în PDL. Să ştiţi că electoratul nostru – mai ales într-un an electoral – se uită la presupusul candidat şi cum merge pe stradă. Am zis „atenţie mare, iritaţi, inclusiv cu ce vă îmbrăcaţi, cum vă purtaţi”. Modestia asta pe care trebuie s-o avem în noi, nu trebuie s-o avem numai în anul electoral; atenţie ce poşetă purtaţi, am spus-o cu tărie: irităm populaţia cu prea mare elegănţie”.
Fostul ministru Elena Udrea nu a scăpat de gura lui Olar, mai ales pentru genţile afişate, genţi de marcă (Louis Vuitton sau alte mărci scumpe): „A ieşit cu geanta pe piaţă şi o geantă prea scumpă. Mai în glumă sau mai în serios i-am spus la doamna Udrea, zic: „Ştiţi ce mi-aţi făcut?”. Electoratul meu de bază au fost femeile. Întotdeauna am câştigat cu femeile, şi ca primar şi ca parlamentar, vă spun clar. Le-am plăcut că eram mai vorbăreţ, nu că eram mai frumos. Mai convingător, vorbeam mai elegant cu femeile şi întodeauna am respectat femeia, şi aşa am câştigat în faţa lor. Şi i-am spus: „Mă faci de mă opresc moaţele mele pe drum şi îmi cer câte o geantă”, geantă ca la Udrea: eu am mai dus câte o gentulică, mai ieftină, dar nu vreau… numai geantă de marcă. Şi aşa că n-am atâţia bani încât să le dau genţi de marcă”.
Prezent foarte rar la conferinţele PDL Alba, deputatul Corneliu Olar se consideră un politician tânăr şi spune că vrea să candideze din nou: „Candidez, dar nu vreau să mă întorc la Horea. M-aş duce într-o primărie mai mare, în primăria Bucureştilor… sau Alba Iulia”.

Iulian Brok

1 Comment

  • ESALONUL DOI AL PDL, CEI DIN UNPR-UDMR-MINORITATI SUNT FOARTE BOGATI IN FRUNTE CU (SINISTRATUL-ANTOCOMUNISTUL COMANDAT DE NAVA MEMBRU PCR IN STRAINATE, PE VALUTA) BASESCU.ACESTI OAMENI NU VOR INTELEGE SARACIA, NU AU ENPATIE FATA DE PENSIONARI FARA PRIVILEGI, SOMERI, BOLNAVI, CA AU FURAT 20 ANI DIN AVUTIA POPRULUI ROMAN CAT AU VRUT, SI ACUM SUNT MULTIMILIARDARI, CU AVERI IN STRAINATATE.NU NE VOR INTELEGE CA GUVERNEAZA PENTRU EI, FAMILIA LOR NU MILIOANE DE ROMANI SARACI.IN SUA SI CEL MAI BOGAT OM ARE MAI MULTA ENPATIE, INTELEGERE FATA DE SARACI, FATA DE CEL CARE S-A INBOGATIT IN 20 ANI CA BUGETAR IN ROMANIA DIN FURT.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com