Minor din Alba Iulia reţinut pentru furturi din locuinţe

22 august 2013 11:330 comments

catuse1În data de 21.08.2013, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.N.T., un minor de 16 ani, din municipiul Alba Iulia, care este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, ultima fiind sesizată la data de 21.08.2013.
Astfel, ieri, la ora 13,10, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, de către o femeie de 61de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că în locuinţa sa de pe strada Stejarului din Alba Iulia, au fost sustrase bunuri.
În baza sesizării, au fost alertate efectivele din teren iar principalul suspect a fost identificat şi reţinut de un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că minorul a pătruns într-o cameră a locuinţei păgubitei, printr-un geam lăsat deschis iar din interior a sustras o pompă se stropit via şi două telefoane mobile, bunuri în valoare totală de 500 de lei.
Minorul mai este cercetat şi în alte 5 infracțiuni de furt comise pe raza municipiului Alba Iulia.
Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii iar în cursul zilei de azi, 22.08.2013, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale si arestare preventivă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com