Minor fugit din Alba, găsit de jandarmi în Geoagiu Băi

25 iunie 2012 15:390 comments

Sâmbătă, 23 iunie a.c., în jurul orei 19.00, o patrulă de jandarmi care executa serviciul în staţiunea balneoclimaterică Geoagiu Băi, a depistat în incinta ştrandului Băile Daco-Romane un tânăr, care la observarea patrulei de jandarmi a încercat să îi evite, având un comportament suspect.
Patrula de jandarmi a verificat identitatea persoanei respective, rezultând că se numeşte L.R., în vârstă de 14 ani, acesta declarând că a fost învoit de la Casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii”, din localitatea Oarda de Jos, judeţul Alba. Jandarmii hunedoreni au luat legătura cu administratorul Casei de copii din localitatea Oarda de Jos, acesta comunicându-le că minorul părăsise centrul fără aprobare în dimineaţa acelei zile, fiind căutat în permanenţă de la ora dispariţiei. Totodată, acesta a comunicat că se va prezenta în cel mai scurt timp pentru a prelua persoana în cauză.
Jandarmii hunedoreni au întocmit un proces verbal de depistare, iar minorul a fost predat către administratorul Casei de copii din localitatea Oarda de Jos. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com