MIRCEA HAVA ARE TOATA SUSTINEREA PENTRU ILIE BOLOJAN!

19 octombrie 2021 19:430 comments

Iata ce spune Hava pe un post tv:„Un premier care ar avea lucrurile acasă și care n-ar curăța coaja de pe ouă la nimeni ar fi Bolojan, Ilie ar fi foarte bun, însă Ilie e un om cu picioarele pe pământ. Ilie nu este un aventurier. A aduce pe cineva care se aventurează într-o chestiune de genul ăsta, eu nu-l văd, nu-l văd pe dl. Bolojan ducându-se într-o zonă mlăștinoasă. El are nevoie de susținere, să poată să lucreze. Politica să-și vadă de politică. Dacă ar dori să lucreze, acest Birou politic sau ce este pe la București, ar trebui dizolvat ăsta înainte și pe urmă… Pentru că politicienii asta știu: fă-mi aia, angajează-mi pe ăla, adu-mi cutare și dl. Bolojan n-ar avea nici timpul și nici nu știe să facă lucruri d-astea”

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis l-ar vrea pe Bolojan premier, Hava a răspuns: “Asta nu știu, asta poate vă spune dl. președinte”, a declarat Hava.

 

„Cel care va fi prim-ministru ar trebui să spună: Domn’e, ăsta este frigiderul, îl deschid, și pe farfurie este o măslină. Atât avem. Energetic suntem la pământ. Nu mai spun mai mult, că mă rog la Dumnezeu să bată vântul”, a conchis Hava.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com