MISIUNE ÎN JUDEȚUL ALBA

19 mai 2018 15:190 comments

Sâmbătă, 19 mai a.c., jandarmii mureșeni vor asigura ordinea publică la manifestarea “Family Day”, în localitatea Cugir, județul Alba.

 

Evenimentul este programat a se desfășura, în intervalul orar 10.00-23.30, sâmbătă 19 mai a.c., pe stadionul  Cugir, unde va fi amenajat un parc de distracții pentru copii și vor avea loc concerte în aer liber. Fiind o manifestare cu public numeros, la solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, aproximativ 20 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș vor acționa pentru asigurarea  unui climat de normalitate civică,  protecţia participanţilor la eveniment, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane turbulente.

Pentru prevenirea oricăror situații neplăcute şi asigurarea desfăşurării în condiţii optime a evenimentului, recomandăm tuturor participanților la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, atât pe traseele spre și dinspre locul de desfășurare, în apropiere și în zona stadionului,  să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, iar în cazul în care vin însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție, pentru a nu se rătăci prin mulțime.

 În cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, cetăţenii pot să solicite sprijinul jandarmilor din dispozitivele de ordine, sau pot apela la numărul unic de urgenţă 112.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com