Misiuni ale jandarmilor în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie

29 noiembrie 2019 19:170 comments

          În acest sfârșit de săptămână,  jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba se vor afla la datorie pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

          De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la mai multe competiții sportive ce vor avea loc  pe 29 și  30 noiembrie.

          Astăzi, jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de  fotbal dintre echipele  A.F.C. Metalurgistul Cugir și A.C.S. Sticla Arieșul Turda, desfășurat în localitatea Cugir, iar mâine în cadrul meciurilor  de fotbal desfășurate în localitățile Galda de Jos dintre echipele Industria Galda- C.S.C. Sânmartin , Alba Iulia, între echipele A.F.C. Unirea și S.C.M. Zalău,  precum și la meciul de volei dintre echipele C.S. Alba Blaj- Știința Bacău

          De altfel,  sâmbătă cu ocazia manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie, două plutoane din cadrul Jandarmeriei Alba vor participa la ceremoniile militare de depuneri de coroane și jerbe de flori la statuile lui  I. C. Brătianu,  Iuliu Maniu, Mihai Viteazul, precum și e Regelui Ferdinand I și a Reginiei Maria, în  Alba Iulia.

          Duminică, 1 Decembrie, vor fi angrenați peste 300 de jandarmi în misiunile  de  asigurare a măsurilor de ordine publică la activitățile militare comemorative și religioase organizate în Alba Iulia. În sprijinul acestora vor acționa și alte structuri, astfel: Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Inspectoratul de Poliție al Județului Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba Iulia și Poliția Locală Alba Iulia.

          Având în vedere faptul că la manifestările dedicate zilei de 1 Naționale a României, se estimează un număr mare de persoane, Jandarmeria Alba recomandă participanților să adopte un comportament decent, să respecte prevederile legale în vigoare, precum și recomadările forțelor de ordine.

          Totodată, participanții sunt rugați să ceară sprijinul jandarmilor  aflați în dispozitiv sau prin prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență –112.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com