Moarte prin carbonizare la Valea Vinţului

8 aprilie 2012 14:360 comments

Vineri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi de un bărbat din Valea Vinţului că în locul numit “Zapode” din Valea Vinţului, l-a găsit carbonizat, pe tatăl său.
Poliţiştii au identificat cadavrul lui D.G., de 72 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că, în 5 aprilie, victima, împreună cu un alt bărbat din aceeaşi localitate, s-au deplasat în locul numit “Zapode” din localitatea Valea Vinţului, unde au curăţat grădina şi au dat foc la resturile vegetale, pe care le-a lăsat nesupravegheate.
Incendiul s-a propagat şi a cuprins zona din imediata apropiere, arzând fânaţul şi liziera pădurii, pe o suprafaţă de aproximativ 1,5 ha.
Victima, însoţită de mai mulţi voluntari, au participat la stingerea incendiului, iar după lichidarea incendiului nu s-a mai întors la domiciliu, fiul său căutându-l fără să anunţe poliţia.
În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, s-a stabilit faptul că moartea a fost accidentală şi s-a datorat carbonizării prin incendiere. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com