Neatenţia la volan a provocat două victime

11 iulie 2012 15:220 comments

În cursul zilei de marţi, 10 iulie, Poliţia din Sebeş a fost sesizată cu privire la producerea a două accidente de circulaţie grave. Unul din accidente a avut loc în comuna Săsciori, iar din primele cercetări ale poliţiştilor s-a constatat că, A.P. de 25 de ani, din Săsciori, în timp ce a condus autoturismul, pe direcţia de mers strada Principală (DN67C), în intersecţie cu DC50 Săsciori – Loman Turda, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere mopedului condus din sens opus de G.G. de 66 ani din aceeaşi localitate, intrând în coliziune cu acesta.
În urma producerii accidentului, G.G. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii.
În aceeaşi zi, pe strada Dorin Pavel din Sebeş, U.S. de 54 ani, din Sebeş, în timp ce se deplasa pe trotuar, s-a dezechilibrat spre partea carosabilă şi a fost acroşat, cu partea laterală dreapta, de o autoutilitară condusă de B.I. de 49 ani, din Cugir.
În urma accidentului, U.S. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii, unde a ramas internat. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com