Nicolae Popa reprezentantul CJ Alba în AGA a APA-CTTA

23 august 2012 15:060 comments

Nicolae Popa, consilierul primarului Gheorghe Rotar din Blaj a fost desemnat de Consiliul Judeţean Alba reprezentantul judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) la SC “APA-CTTA”, societatea care furnizează serviciile de alimentare cu apă şi canalizare în judeţ.
Numirea sa în această funcţie a făcut obiectul unui proiect de hotărâre care a fost suspus joi, 23 august, votului consilierilor judeţeni. Acest proiect a trecut în unanimitate de votul aleşilor judeţeni. Nicolae Popa îl înlocuieşte pentru următorii 4 ani, pe Horea Suciu al cărui mandat în această funcţie a expirat la data de 25 iulie 2012. Consiliul Judeţean Alba este acţionarul majoritar în această societate, deţinând în prezent o cotă de 67% din capitalul social al societăţii. Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) este organul de conducere al societăţilor comerciale pe acţiuni.
Nicolae Popa are 54 de ani şi este inginer agronom – absolvent al Institutului Agronomic Dr. Petru Groza, din Cluj-Napoca, în anul 1984. Până în anul 2011, când a devenit consilierul primarului Gheorghe Rotar, a deţinut funcţia de director la Oficiul Prefectural Blaj şi de administrator la mai multe societăţi comerciale.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com