Noi premii pentru tinerii cursanţi ai Şcolii de Arte din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba

5 noiembrie 2018 21:570 comments

Tinerii cursanţi ai Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba au obţinut recent noi premii care le-au răsplătit munca depusă în acest an pentru pregătire artistică. De această dată tinerii au adus în Alba trei premii obţinute la Festivalul – Concurs de muzică ușoară „Ritmuri în mileniul III” de la Berzasca, judeţul Caraş–Severin.

În urma concursului de interpretare la categoria de vârstă 12 –16 ani Cristiana Viorel a obţinut locul III, la categoria de vârstă 16 – 24 de ani, Ana Maria Oltean a obţinut locul II şi Elena Maria Păcurar o menţiune.

Cele trei tinere sunt cursante la Clasa de Canto – Muzică Uşoară din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, fiind pregătite de profesorul Marinela Popa.

Festivalul – Concurs de muzică ușoară „Ritmuri în mileniul III” a ajuns în acest an la cea de-a XX-a ediţie şi în cadrul acestuia au concurat copii din întreaga ţară. Festivalul cuprinde două secțiuni: una pentru tineri interpreți cu vârsta cuprinsă între 13-15 ani şi a doua pentru tineri interpreți cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani. Scopul festivalului este de a descoperi și lansa noi și valoroase talente din domeniul muzicii ușoare. Evenimentul este organizat anual de Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, Consiliul Local Berzasca, Primăria Berzasca și Casa de Cultură Berzasca.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com