Noul prefect de Alba este Flaviu Cozuc

24 octombrie 2012 15:407 comments

Flaviu Cozuc a fost numit, miercuri, de guvern, pentru a ocupa postul de prefect de Alba rămas vacant în urma demisiei lui Dan Coriolan Simedru. Informaţia a fost confirmată miercuri, de preşedintele PC Alba (formaţiunea politică ce a avut prioritate pentru a face propunerea), Gheorghe Feneşer.
Potrivit preşedintelui PC Alba, în urma unor discuţii ce au avut loc la nivelul conducerii USL, Partidul Conservator a avut prioritate în numirea unor prefecţi din mai multe judeţe.
”Am fost sunat de domnul Daniel Constantin care mi-a spus că putem propune o persoană pentru funcţia de prefect al judeţului Alba. Propunerea noastră, acceptată şi de Guvern, a fost Flaviu Cozuc, o persoană deosebit de serioasă care nu face parte din niciun partid dar este un simpatizant al PC”, a declarat Feneşer.
Noul prefect de Alba este economist, din 2009 şi până în prezent, a lucrat la Primăria Sebeş – Compartimentul Audit Financiar, iar înainte de această perioadă şi-a desfăşurat activitatea profesională în mediul privat. Are 39 de ani şi este din Alba Iulia.
Proiectul de Hotărâre privind eliberarea din funcţie a prefectului Dan Coriolan Simedru (care a demisionat pentru a candida în alegerile parlamentare) şi numirea noului prefect – Flaviu Cozuc (propus de Partidul Conservator), s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de miercuri.
Reamintim că fostul prefect Dan Coriolan Simedru şi-a depus oficial demisia din funcţia de prefect, marţi, la Ministerul Administraţiei şi Internelor. Acesta a fost validat de către Delegaţia Permanentă a Comitetului Executiv al USL pentru candidatura la Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Cugir-Zlatna.

Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com