Nu se montează aparat de verificare a rovignetei la intersecția DN1 – Oarda

15 iulie 2013 12:250 comments

rovigneta (1)Consilierul local PNL, Daniel Zdrânc a făcut, în cadrul unei conferinţe de presă. câteva precizări importante, mai ales pentru locuitorii cartierului Oarda, în legătură cu zvonurile privind montarea unui aparat de verificare a rovignetei la intersecția DN1 – Oarda (stația de carburanți Petrom).
Acesta a spus că liberalii au inițiat mai multe demersuri, respectiv adrese către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) prin care au solicitat cu argumente să nu se monteze acest aparat în intersecția respectivă. În urma acestor adrese aceştia, au obținut și un răspuns pozitiv deoarece CNADNR au ales să monteze aparatul pentru rovignetă, pe utimul stâlp de la ieșirea din Lancrăm.
Astfel, locuitorii cartierului Oarda pot să stea liniștiți, deoarece nu vor fi astfel obligați să își achiziționeze rovignetă pentru parcurgerea câtorva sute de metri de drum național, pentru a ajunge practic în orașul de care aparțin.
Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia, a subliniat legat de acest subiect, că s-a încercat o nouă manipulare și intoxicare a cetățenilor din Oarda de către unii reprezentanți ai PDL-ului, în speță consilierul local Domuța, care a explicat locuitorilor din Oarda că indicatorul cu interzis stânga, montat recent la intersecția DN1- strada Biruinței, reprezintă o inițiativă a USL, care dorește să monteze aparatul de verificare a rovignetei. Democrat-liberalii ar fi susținut că acest lucru reprezintă o răzbunare a liberalilor după scandalul legat de traversarea cartierului a Autostrăzii Sebeș – Turda.
Daniel Zdrînc a prezentat un document semnat de primarul Mircea Hava prin care Primăria Alba Iulia solicită CNADNR montarea indicatorului cu interzis stânga, “care să interzică autovehiculelor care circulă din direcția Alba Iulia spre Sebeș a vira spre strada Biruinței – acces Oarda de Jos”, pentru a se fluidiza traficul rutier pe podul de peste Mureș.
“Consilierul Domuța se ocupă cu lucruri neserioase, care după părerea mea nu îi fac cinste unui consilier local”, a declarat Florin Roman.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com