ÎMPREUNĂ, O FORȚĂ!

26 octombrie 2020 22:000 comments

ÎMPREUNĂ,  O FORȚĂ!
PRO ROMÂNIA și ALDE prin “PROmisiunea ieșirii din criză”, reprezintă construcția care are ideile și resursele punerii în practică după alegeri a acestui obiectiv al tuturor românilor. În momentul de față suntem singurii care facem opoziție serioasă atunci când drepturile cetățenești ne sunt încălcate; când sectoare întregi de activitate sunt închise și distruse; când se fac legi cu dedicație sau când autoritățile județene și centrale fac contracte cu dedicație din banii și taxele noastre.
In Alba, PRO România și ALDE au decis să formeze o singură echipă, PRO cetățeni și PRO dezvoltarea județului. Suntem un județ care am fost și încă suntem conduși de aceiași oameni… iar vocea și nevoile noastre nu au fost și nu sunt ascultate. ÎMPREUNĂ vom deveni o FORȚĂ. De mult prea multe ori a trebuit să votăm contra cuiva sau a ceva. Este momentul să luăm decizia corectă și să votăm PRO!

IOAN LAZĂR

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

 

COSMIN ARION

Candidat Senat PRO ROMÂNIA

 

HORAȚIU FLOREA

Președinte PRO ROMÂNIA ALBA

 

Acum avem o sansa! Sansa de a fi reprezentati in forurile decizionale de doi oameni care chiar ne reprezinta, ne cunosc pasurile si sigur vor fi trup si suflet PRO ALBA! Sa nu ratam aceasta sansa!Nu va vindeti viitorul! Votati PRO ALBA, nu in favoarea strainilor!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com