O bătrână din Cugir tâlhărită pe stradă

28 noiembrie 2013 12:230 comments

Batrana-jefuita-de-patru-copii-Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112, de către o femeie din Cugir, cu privire la faptul că bunicii sale, i-a fost sustrasă prin violenţă, o sacoşă cu bunuri, în timp ce se deplasa pe o stradă din Cugir.
La faţa locului s-a deplasat imediat echipa de cercetare iar efectivele din teren au fost alarmate astfel că, la scurt timp de la sesizare a fost identificat şi reţinut principalul suspect de comiterea faptei.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că M.T.R., un minor în vârstă de 17 ani, din Cugir, care i-a smuls femeii sacoşa în care avea portmoneul şi mai multe produse alimentare. În aceste condiţii femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni la nivelul feţei (plăgi contuze la nas şi sprânceană).
Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 28.11.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.
Cu ocazia cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit victimei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com