O comedie plină de improvizaţii la Alba Iulia

18 iunie 2012 15:161 comment

Joi, 21 iunie 2012, ora 18.00, Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia va găzdui spectacolul de comedie „Improshow cu improspectatori”.
Spectacolul este o producţie a Universităţii de Artă Teatrală din Tg. Mureş, bucurându-se de mare succes în toată ţara unde se joacă.
Din distribuţie fac parte actorii: Alina Stancu, Liviu Topuzu, Eugen Neag, Andrei Stan, Georgiana Ghergu, George Sfârâială.
Preţul biletelor este de 10 lei, acestea putând fi procurate de la sediul Teatrului de Păpuşi, zilnic între orele 9.00-15.00. Organizatorii mulţumesc pentru sprijinul acordat în realizarea spectacolului următoarelor cadre didactice: lui Valer Cerbu, director la Colegiul Naţional Horea, Cloşca şi Crişan, profesoarei Gabriela Suciu – responsabil cu activităţile culturale la acelaşi colegiu şi directorului Ioan Marinescu de la Colegiul Economic „D.P. Marţian” din Alba Iulia.
„Improshow cu improspectatori este un spectacol de comedie interactiv şi de bună calitate. Spectacolul se joacă la ora actuală cu mare priză la public şi cred că spectatorii din Alba Iulia se vor simţi minunat timp de o oră plină de râs şi voie bună”, a declarat Ioana Bogăţan, managerul Teatrului de Păpuşi. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com