O LUNGĂ VARĂ FIERBINTE LA ALBA IULIA. Începe reabilitarea Secţiei de Urgenţe de la Spitalul Judeţean Alba

17 iunie 2013 10:170 comments

20.SpitalFirma Compact Construct din Alba Iulia a câştigat licitaţia pentru modernizarea Secţiei de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Alba.

Lucrările vor începe în 24 iunie şi vor dura circa 4 luni.

„Va fi un proces complex de reabilitare şi extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe. Va arăta ca o casă nouă! Într-o primă fază activitatea va fi restrânsă. Primul tronson va fi rampa de acces, Sala de resuscitare, camera de consultări urgenţe, practic va fi jumătate din spaţiul de la parterul Spitalului. În toată această perioadă ne vom desfăşura activitatea în două săli. După două luni vom finaliza primul tronon şi vom muta activitatea în actualul spaţiu”, a declarat dr. Aurel Crişan, şeful UPU.

„Facem un apel prin intermediul dvs. către populaţie să înţeleagă această situaţie. Să se prezinte la Urgenţe doar dacă este vorba de situaţii care ţin de urgenţă, să se adreseze medicilor de familie pentru afecţiuni care nu sunt urgente. Urmează o lungă vară fierbinte”, a declarat Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean Alba.

Lucrarea a fost estimată la circa 1.300.000 lei, dar licitaţia a fost câştigată de Compact Construct cu suma de 975.000 lei. La licitaţie au participat 13 firme, una fiind eliminată din cauza dosarului incomplet.

„Suma economisită o vom folosi pentru reabilitarea altei secţii, dacă Consiliul Judeţean Alba va fi de acord”, a mai spus Nicoleta Coşarcă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com