O nouă premieră la Teatrul de Păpuşi Prichindel

15 mai 2012 15:060 comments

Pentru a marca împlinirea a 60 de ani de activitate, Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia pregăteşte un nou spectacol: Zulenka, spectacol în regia lui Cristian Pepino.
Avanpremiera va avea loc vineri, 18 mai, ora 10.00, iar premiera va avea loc în data de 1 iunie, ora 18.00 la sediul instituţiei.
Regizorul Cristian Pepino descrie spectacolul: „Zulenka este o poveste pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri şi este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy, care a publicat la Londra către sfârşitul secolului al XIX-lea un volum de minunate poveşti. E o istorie fără violenţă, fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la 7 ani. Basmele obişnuite prezintă de obicei episoade violente sau deosebit de dramatice, potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de 7 ani. Zulenka este povestea unei fetiţe care îşi doreşte să devină zână. Din această cauză ea declanşează o serie de peripeţii din care va ieşi cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiriduşii şi animalele pădurii”.
Echipa spectacolului: Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, Levente Szocs – maestru sunet, Ovidiu Tămăşan – maestru lumini, Vlad Tănase – construcţie păpuşi, Mirela Tămăşan – croitorie, Marin Goia – decoruri, Ioana Bogăţan – manager, şi actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorţeanu, Ramona Mincu Benchea, Radu Hăprian Dan, Ioan Pompiliu Cristea. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com