O SANSA PENTRU CEI ELIBERATI DIN INCHISORI!

20 martie 2014 11:510 comments

Astazi, cand oamenii sunt tot mai nepasatori, iata ca cineva se gandeste la modul  foarte, foarte serios la ce sanse de integrare in societate mai au fostii detinuti.Am primit la redactie, nu fara emotie, urmatoarea invitatie:

Ne face o deosebită onoare să vă invităm miercuri, 26 martie 2014, începând cu ora 09:00, la sala de conferinţe a Pensiunii Maliv, Strada Cuza Voda nr. 13 – municipiul Aiud, la seminarul cu tema „Sprijin pentru revenirea pe piața muncii și integrarea în societate a persoanelor care au fost private de libertate”.

Evenimentul reprezintă una dintre activităţile care servesc integrării sociale a persoanelor privative de libertate, fiind parte dintr-o serie de conferinţe şi dezbateri ce se vor desfășura în mai multe locații din România, pe tema inegalităţilor cu care foștii deținuți se confruntă în societatea noastră.

Vor participa experţi ai Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ai partenerilor naţionali SC Global Commercium Development SRL şi  Administraţia Naţională a Penitenciarelor, precum şi experţi ai partenerilor trans-naţionali – Irecoop Veneto (Italia) şi Instituto de Formacion Integral S.L.U. (Spania).

Desigur, sunt mult mai multe de facut, dar un drum de 1000 de kilometri incepe cu un mic pas.Evenimentul acesta este un mare pas.inchisoare_gratii_celula_free

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com