OANA BADEA A AVUT UN CONCEDIU FRUMOS!

2 septembrie 2019 15:021 comment

Exact cum PSD-isii isi tin consfatuirile in zone de larga atractie turistica(munte, mare, podgorii renumite) si primarita din Aiud agasit o modalitate de a-si petrece concediul “in folosul comunitatii” intr-o frumoasa statiune greceasca.Iata cum se lauda pe Facebook:”

Schimburi de experiență între tineri ca urmare a vizitei în Megara

Așa cum știți, am răspuns invitației municipalității din Megara, localitate înfrățită cu municipiul Aiud încă din anul 2003, de a participa la cel mai importat eveniment anual al comunității grecești, Megarianland, ajuns la ediția a XI-a. Anul trecut am primit vizita consilierului personal al primarului din Megara, domnul Grigorios Stamoulis, în acest an răspunzând noi invitației lansate de către acesta.

Pe toată durata vizitei au fost dezbătute subiecte ce țin de funcționarea primăriilor din cele două localități, identificându-se oportunități comune pentru materializarea înfrățirii. În cadrul întâlnirii oficiale, Primarul municipiului Aiud a propus derularea unor schimburi de experiență între elevi și profesori aparținând celor două comunități, pentru aceasta urmând a fi semnat un protocol comun.

Dimensiunile culturală și educativă au fost abordate în dezbateri de către Viceprimarul responsabil, doamna Eleni Riga și de către Consilierul personal al primarului, domnul Dimitrios Plataras.”

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com