Ottawa, Canada: întâlnirea liderilor caselor de ajutor reciproc din întreaga lume

22 iulie 2013 07:120 comments

carLa Conferinţa Consiliului Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) din Ottawa au participat aproximativ 2.000 de lideri ai caselor de ajutor reciproc din 61 de ţări membre WOCCU. Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) are în componenţa sa reprezentanţi din 101 de ţări, cu 56.000 de uniuni de credit care deservesc peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume.
Din România au participat: Florin Simion, director executiv al Federaţia Caselor de Ajutor Reciproc din România(FEDCAR), Olariu Mircea, preşedintele CAR Credit Teiuş, Cristian Florin Bota, directorul executiv al CAR Credit Teiuş şi autor -printre altele- al cărţii „O cronologie a Caselor de Ajutor Reciproc” lansată anul acesta la Biblioteca Academiei Române din Bucureşti, directoarea economică a CAR Credit Teiuş, Emilia Man, reprezentanţi ai altor CAR-uri membre FEDCAR: CAR PIM Sibiu, CAR ACCES Bistriţa şi CAR Fokkus Târgu Secuiesc.
Pe lângă participarea la sesiunile educaţionale şi vizita la Buduchnist Credit Union, Ottawa, delegaţia CAR Credit Teiuş, a avut oportunitatea de a relaţiona cu o parte a comunităţii româneşti în Otawa şi Montreal, care i-a primit cu căldură şi ospitalitate.
În Montreal, Cristian Florin Bota a donat Bibliotecii Româneşti câteva cărţi de referinţă pentru judeţul Alba şi alături de colegii acestuia, a poposit pentru câtva timp, la cofetăria românească „Angelica”.
La Conferinţa Mondială a Uniunilor de Credit au fost organizate secţiuni de lucru pe teme de interes, iar participanţii au putut alege la care să participe.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com