Pădurar reţinut pentru neglijenţă în serviciu şi fals intelectual

4 decembrie 2012 15:180 comments

Luni, poliţiştii din Galda de Jos, au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de neglijenţă în serviciu şi fals intelectual faţă de G.E., de 24 de ani, din Întregalde, pădurar în cadrul unui ocol silvic privat şi uz de fals faţă de P.V., un bărbat de 45 de ani, din Aiud.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în 19.11.2012, P.V., de 45 de ani, a fost depistat de poliţişti, în trafic, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri steri de material lemnos pentru care nu a prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Astfel, şoferul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 de lei.
În aceeaşi zi, după sancţionarea sa de către poliţişti, P.V. s-a deplasat la domiciliul pădurarului căruia i-a solicitat eliberarea unui aviz de însoţire primar pentru materialul lemnos. Pădurarul a eliberat documentul fără a verifica existenţa sau inexistenţa materialului lemnos. Cu documentul astfel obţinut, în 20.11.2012, P.V. s-a prezentat la poliţie şi a solicitat restituirea materialului lemnos. (S.P.)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com