Pagube serioase produse de societatea de energie electrica din Alba Iulia

30 iunie 2017 14:200 comments

Furnizarea energiei electrice, sincopele de furnizare a energiei, a fost unul din subiectele conferinţei ALDE Alba de vineri, 30 iunie.

Ioan Lazăr, preşedintele ALDE, a declarat: „De foarte mulţi ani, încă dinainte de Revoluţie, în Alba Iulia avem o problemă cu furnizarea energiei electrice. În sate se oprea curentul frecvent, zilnic, şi la oraşe erau probleme seara, când se lua curentul. Sunt fluctuaţii foarte mari de curent. Săptămâna trecută (19-25 iunie 2017) au fost 2-3 zile în care s-a luat curentul. A fost o perioadă în care cei de la Electrica şi-au făcut de cap. Nu cred că este ceva intenţionat, dar ne strică electronicele: calculatoare, televizoare, frigidere”.

Ioan Lazăr este un important operator în turism la Alba Iulia.

Ioan Lazăr precizează: „Am depus o sesizare la Electrica, s-au uitat la mine ciudat, contrariaţi că cineva face plângere. Ei se comportau ca şi cum nu ştiau că oamenii au dreptul să depună sesizări când sunt probleme cu furnizarea curentului electric. Mi s-au stricat 17 minifrigidere, 5 televizoare, un calculator foarte scump. Aştept să trimită pe cineva să evalueze pagubele produse. Acum am făcut sesizare şi fac apel la toţi cei păgubiţi de problemele provocate de Electrica să depună sesizare, să ceară despăgubiri”.

„Dacă nu-ţi păteşti curentul, a doua zi te bombardează cu scrisori şi mesaje să plăteşti, apoi îţi taie curentul. Dacă nu voi fi despăgubit, îi dau în judecată. Dacă toţi cei care am fost păgubiţi vom depune plângere, sunt convins că vor lua măsuri”, a mai spus Ioan Lazăr.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com