Pamfletul zilei: CUM AM SALVAT GRECIA

6 iulie 2015 13:380 comments

LUPTECLANDESTINE

CUM AM SALVAT GRECIA IN PATRU ZILE!

 

File din jurnalul lui Alexis Tsipras

 

ZIUA INTAI

 

Poporul a votat NU la referendum, dar avem nevoie de bani ca sa platim pensii si salarii! In loc sa ma imbat ca porcul de  Yanis Varoufakis, eu am facut ceva pentru tara. De ultimii douazeci de euro pe care-i aveam am cumparat masline.Puteam sa le mananc cu tsatsiki, cum imi plac mie, dar nu! Am facut din ele ulei de masline pe care l-am vandut turistilor!Am scos astfel 100 de euro! Puteam sa ma duc la fetite, sa le admir dansand din buric si din alte alea, dar nu! Am cumparat de toti banii alte masline!

 

ZIUA A DOUA

 

Maslinele cumparate nu le-am mancat cu piftechi ,branza Tofu si boikos, cum imi plac mie. Nu!  Le-am stors si am obtinut aproape o damigeana de ulei de masline! Am scos pe ea 500 de euro! Bani buni, dar inca insuficienti asa ca nici azi nu m-am dus la fetite! Am cumparat alte masline.

 

ZIUA A TREIA

 

Puteam sa mananc maslinele cu portokalopita si mousaka , dar am preferat o coaja uscata de mamaliga aruncata de un turist roman si din masline am facut ulei.Uleiul l-am vandut turistilor si am obtinut 2000 de euro.Eram fericit! Deja vedeam salvarea tarii ca fiind foarte posibila!

 

ZIUA A PATRA

 

Tocmai cand stateam la coada sa mai cumpar niste masline, m-a sunat Putin si mi-a zis ca a virat in contul Greciei  trei sute de miliarde de euro, bani suficienti ca sa ne achitam datoriile catre FMI, sa platim pensiile si salariile(inclusiv pe cel de-al 14-lea) Nu ne-a cerut decat sa iesim din U.E. Puteam sa-l refuz?

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com