PAMFLETUL ZILEI:QUO VADIS, DANIELE?

24 iunie 2015 13:390 comments

Traim vremuri ciudate! Insusi Patriarul ii indeamna pe slujitorii Bisericii sa-si deschida conturi Facebook si Twitter, ca sa poata fi in legatura cu credinciosii! Nu departe e ziua in care preotii vor fi trimisi prin localuri, cluburi, bordeluri si alte locuri de pierzare! Primul pas e facut!

PILDA  VANZATORULUI  DE  SHAORMA

27.1 Mergand Invatatorul Daniel cu Soborul de preoti imprejur ajunsera la o apa mare si asteptand sa vina vaporasul care facea curse din ora in ora le spuse supusilor urmatoarea pilda:

27.2 Luati aminte, zvarcoliti-va si cutremurati-va caci focul cel nestins al Gheenei, nesupravegheat de ISU  va paste daca nu-mi ascultati cuvintele, viermi pacatosi si fara minte, care voi n-aveti diplomele mele .

27.3 Traia pe vremuri un batran vanzator de shaorma kebab si alte lucruri placute lui Allah, dar care-i dadeau Domnului nostru tulburari digestive insotite de greata, crampe si varsaturi

27.4 Ci Domnul ii se arata netrebnicului in vis si ii zise: Djafar, tot acum sa arunci uneltele, sa-ti inchizi shaormeria si sa-ti deschizi un boutique unde za vinzi prescura, cuminecatura si alte chestii cre mie imi priesc si altmintreri sa nu faci! Dar Djafar se intoarse pe partea cealalta si ignora vorbele Domnului.

27.5 Atunci Domnul afla contul de Facebook pe care-l avea pacatosul si ii scrise acelasi mesaj pe perete.

27.6 Avand mii de like-uri, mesajul inmuie inima lui Djafar si tot atunci Shaormeria disparu din nomenclatorul firmelor de profil.Cine are urechi de auzit sa si le destupe si sa auda!

27.7Iata, fiii mei de ce va zic eu voua, cresteti si inmultiti-va pe Facebook si Twitter caci placuta va fi Domnului stradania voastra! Cine ajunge ultimul la vaporas plateste biletele pentru toti! Amin!TWITTERm

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com