PAMFLETUL ZILEI:RAZBOIUL CELOR DOUA SCLEROZE

26 martie 2014 08:380 comments


Prin hotararea de a majora 234.000 de pensii, Ponta i-a  impartit  pe pensionari in doua : 234MAJORARE PENSII.000 de fericiti si restul, care nu beneficiaza  de milostivenia Guvernului. Iata ce cred despre Ponta pensionari din cele doua tabere( F=fericiti, N= nenorocosi)

F-Sa-i  dea Dumnezeu sanatate si bucurii, maica, si lui si lu’ ingerasu’ de Daciana! Ca uite , cum sunt ei ca doi porumbei  de  frumosi  manca-i- ar maica mare !

N-Trazni-l-ar  Maica Domnului, de uratu’ dracu si el si paparuda aia  de Daciana , de zici ca-s doua ciumafai  pe o balega  de bivolita.

F-Ponta  e baiat  destept, care n-are Basescu fire de par in cap cate carti a scris.E savant, maica si au sa-I dea astia curand si premiul Nobel pentru    literatura  si pace!

N-Stuchi-l-ar matele de PLAGIATOR si mincinos ordinar care fura tot ce prinde si minte de-ngheata apele. Am mai multa incredere in cuvantul unui carlig de rufe decat in  ajutorul asta de sofer.

F-Ma rog si-n culcare si-n sculare sa-l ajute Dumnezeu, ca tare mult bine ne-a facut.

N-Il  blestem pe la toate bisericile sa se aleaga praful si pulberea de neamul lui viu si adormit si numai eu stiu cate acatiste am dat si  cate lumanari am aprins cu c…l  in sus ca sa dea boala in el, ca-i    cadea mana daca ne dadea si noua doi trei lei.

F-Daca apuc alegerile, tot pe el il votez, mamaie, ca poate ne mai da ceva la pensie.

N- Mai bine-l votez pe Stalin,  Hitler  sau chiar pe Jean Bedel Bokassa decat pe pramatia asta mongloida.Sa i  se usuce mainile  din omoplati lu ala de l-o vota!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com