Parcul Industrial Cugir, membru al Uniunii Germane a IMM-urilor

6 martie 2012 15:050 comments

De curând, Parcul Industrial Cugir a devenit membru al Uniunii Germane a IMM-urilor (BVMW), cea mai mare uniune interprofesională şi politic independentă a IMM-urilor din Germania şi Europa.
„BVMW reprezintă interesele a 150.000 de intreprinderi germane şi europene mici şi mijlocii, care angajează aproximativ 4,3 milioane de oameni. Este o comunitate puternică, fiind în acelaşi timp critic şi partener al politicilor guvernelor şi celor ale Comisiei Europene”, după cum declară administratorul P.I.C., dr. ing.Emil Nicolae Muntean.
Câteva dintre avantajele directe ale membrilor BVMW: consiliere permanentă pe toată durata apartenenţei la uniune: idei de afaceri, recomandări, acces la baza de date şi know-how, modele de documente şi contracte; utilizarea reţelei de asistenţă şi consultanţă, alcătuită din experţi acreditaţi; crearea de contacte directe şi rapide cu membrii Uniunii şi cu firmele de profil prin intermediul reprezentanţilor BVMW din Germania; posibilitatea de a promova firma în publicaţia germană „Der Mittelstand” ce apare o dată la două luni şi pe care membrii o primesc gratuit ş.a.m.d.
„Prin intremediul Uniunii sunt susţinute şi consultate atât firmele germane şi elveţiene care vor să investească în România, cât şi firmele active în România care doresc să investească în Germania sau Elveţia. Cred că am făcut o alegere bună şi un pas înainte, în scopul sprijinirii structurilor de afaceri, de consolidare a unui mediu de afaceri sănătos şi prosper de care oraşul Cugir are atâta nevoie”, a precizat dr. ing. Emil Nicolae Muntean. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com