Pe scurt de la IPJ Alba

21 octombrie 2020 18:260 comments

Reținut pentru fapte de înșelăciune

 

Un bărbat din Cluj a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, pentru înșelăciune. Ar fi abordat 3 persoane din Alba Iulia și le-ar fi cerut să îi schimbe diverse sume de bani, în bancnote mai mari, însă le-ar fi restituit sume mai mici. 

 

La data de 20 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj Napoca, care este cercetat pentru 3 fapte de înșelăciune săvârșite în dauna unor persoane din Alba Iulia.

 

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în data de 3 martie 2020, ar fi abordat o femeie care a retras o sumă de bani de la un ATM și i-ar fi cerut să îi schimbe suma de 500 de lei din bancnote de 10 lei în bancnote mai mari, doar că la restituirea sumei i-ar fi dat cu 190 de lei mai puțin.

 

Folosindu-se de același mod de operare, în data de 16 septembrie 2020, bărbatul ar fi reușit să înșele două vânzătoare cu suma de 190 de lei, respectiv 210 lei. 

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Au pus în pericol siguranța traficului rutier

 

La data de 20 octombrie 2020, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șard, comuna Ighiu, au depistat-o pe o femeie de 62 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 20.10.2020, în jurul orei 23,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Ighiel, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

    

Amplasarea radarelor în data de 22 octombrie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                                                                

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com