PE SCURT DE LA IPJ ALBA

20 noiembrie 2020 22:150 comments

Polițiștii din Sebeș au indisponibilizat mai multe scule electrice despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute. Doi bărbați încercau să le vândă în parcarea unui centru comercial din municipiu. Aceștia sunt cercetați penal. 

 

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 13.30, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș i-au depistat pe doi bărbați de 43 și 37 de ani, din Sebeș, respectiv comuna Șpring, în timp ce ofereau spre vânzare, în parcarea unui centru comercial din Sebeș, 4 scule electrice autofiletente, care purtau însemnele unor mărci cunoscute.

 

Întrucât există suspiciunea că acestea ar fi contrafăcute, polițiștii au luat măsura indisponibilizării lor și continuă cercetările, față de ce doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

A condus cu permis de conducere necorespunzător

 

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 2  Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe DJ 107C, pe raza localității Teleac, l-au depistat pe un bărbat de 45 ani, din localitatea Drâmbar, în timp ce conducea un autoturism ce tracta o remorcă, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător.

 

Amplasarea radarelor în perioada 21 – 23 noiembrie 2020

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                   

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com