PE SCURT DE LA IPJ ALBA

15 decembrie 2020 12:470 comments

 

Cercetați pentru tăiere ilegală de arbori

 

Trei bărbați din comuna Albac sunt cercetați de polițiști pentru tăiere ilegală și furt de material lemnos. Ar fi tăiat, fără drept, 13 arbori cu un volum de 54 de metri cubi, care au fost găsiți și indisponibilizați de polițiști, cu ocazia controlului în teren.

 

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au identificat 3 bărbați, de 36, 42 și 51 de ani, din comunele Albac și Poiana Vadului, județul Alba, care sunt bănuiți de tăiere ilegală și furt de arbori.

 

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie – decembrie 2020, cei trei ar fi tăiat, fără drept, din locurile numite  ”La Barșa” și ”La Vidra”, 13 arbori, de esență rășinoasă și foioasă.

 

Materialul lemnos, cu un volum de 54,8 metri cubi, găsit de polițiști cu ocazia controlului efectuat în teren, a fost ridicat și predat în custodia unui ocol silvic.

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost săvârșite infracțiunile precum și pentru identificarea tuturor persoanelor care ar putea avea legătură cu activitatea infracțională a celor 3 bărbați.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 14 decembrie 2020, în jurul orei 07.00, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, l-au depistat pe un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Ferdinand I din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 14 decembrie 2020, în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri din Zlatna l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 16 decembrie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                   

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com