PE SCURT DE LA IPJ ALBA

17 decembrie 2020 20:130 comments

Cercetat pentru furt calificat

 

Un tânăr din Ocna Mureș a fost reținut de polițiștii din Aiud, fiind bănuit că a sustras bunuri, în valoare de 9.000 de lei, dintr-o casă din localitatea Valea Seacă, comuna Hopârta. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

 

La data de 16 decembrie 2020, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, sprijiniți de polițiștii din Ocna Mureș, l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă sesizată poliției la data de 15 decembrie 2020, de către un bărbat din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, care le-a spus polițiștilor că s-a întors din străinătate și a constatat faptul că îi lipsesc bunuri din locuință, în valoare de 9.000 de lei.

 

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în data de 14 noiembrie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul locuinței și ar fi sustras două televizoare și o șa pentru călărie, pe care, ulterior, le-ar fi vândut unor persoane din Ocna Mureș.

 

Bunurile au fost recuperate și restituite persoanei păgubite.

 

În cursul zilei de azi, 17 decembrie, tânărul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie

 

Polițiștii din Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat membrii familiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

 

La data de 16 decembrie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de jos au fost sesizați de către o femeie, de 36 de ani, din localitatea Șard, cu privire la faptul că atât ea cât și copiii, ar fi fost agresați de către concubinul ei. 

 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 37 de ani,  polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, fiind obligat să părăsească locuința comună și interzicându-i-se să se apropie de familia sa.

 

Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. 

 

Mandat executat

 

La data de 16 decembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană l-au depistat și reținut pe un bărbat de 39 de ani, din localitatea Dăroaia, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Câmpeni.

 

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

 

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

 

 

 

 

Accident rutier

 

La data de 16 decembrie 2020, în jurul orei 18.00, un tânăr de 19 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, în direcția Valea Lungă – Blaj, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

       

Cercetările sunt continuate.

 

Amplasarea radarelor în data de 18 decembrie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                   

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com