PE SCURT DE LA IPJ ALBA

3 februarie 2021 21:420 comments

Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie

 

Polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat tatăl. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal pentru violență în familie.

 

La data de 02 februarie 2021, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, de către un bărbat de 85 de ani, din comuna Meteș, cu privire la faptul că a fost agresat de fiul său.

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, fiul bărbatului, în vârstă de 52 de ani, l-ar fi lovit cu pumnii, în spate.

 

Față de agresor, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de tatăl său.

 

Infracțiune rutieră

 

La data de 02 februarie 2021, în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 32 ani, din comuna Slatina-Timiș, județul Caraș -Severin, cu reședința în comuna Valea Lungă, județul Alba, în timp ce conducea, pe strada Victoriei din Valea Lungă, o motocicletă neînmatriculată.

 

Față de motociclist, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 04.02.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                       

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com