PE SCURT DE LA IPJ ALBA

22 martie 2021 14:160 comments

Mandat executat

 

La data de 19 martie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Alba l-au depistat și reținut pe un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, care este posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Tânărul a fost condamnat doi ani și 9 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 19 martie 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliței Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din cartierul Partoș al municipiului Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

La data de 19 martie 2021, în jurul orei 16.30, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj l-au depistat pe un tânăr de 26 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Costache Negri din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 19 martie 2021, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj  l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Oborului din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi trebuit să se afle la domiciliu, ca urmare a faptului că a fost carantinat.

 

Față de conducătorul auto, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendată de 1.000 de lei, conform prevederilor din Legea 55/2020.

 

La data de 20 martie 2021, în jurul orei 19.15, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 20 ani, din Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

La data de 20 martie 2021, în jurul orei 18.50, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Pirita, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 21 martie 2021, în jurul orei 17.00, polițiștii din Fărău l-au depistat pe un bărbat de 55 ani, din municipiul Târnăveni, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Șilea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Accident rutier

 

La data de 19 martie 2021, în jurul orei 08.10, pe DJ 704, pe raza localității Vinerea, o femeie de 63 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Cugir – Șibot a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un tânăr, de 25 de ani, din Alba Iulia.

 

În urma accentului rutier, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Amplasarea radarelor în data de 23.03.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                       

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com