PE SCURT DE LA IPJ ALBA

24 martie 2021 20:190 comments

Reținut pentru amenințare

 

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un bărbat care i-ar amenințat cu moartea pe membrii unei familii din municipiu. Acesta va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

La data de 23 martie 2021, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat, de  34 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, i-ar fi amenințat cu acte de violență și chiar cu moartea pe membrii unei familii din Blaj.

 

În cursul zilei de azi, 24 martie 2021, bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Reținut pentru furt

 

Polițiștii din Sebeș au reținut un tânăr care a intrat în locuința unei femei și a furat o poșetă. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

 

La data de 23 martie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au identificat și reținut pe un tânăr de 25 de ani, din Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în dimineața aceleiași zile.

 

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 23 martie, ar fi profitat de faptul că poarta și ușa de acces într-o locuință din municipiul Sebeș au fost lăsate neasigurate și ar fi pătruns în casă de unde ar fi sustras o poșetă în care erau mai multe bunuri precum și un portmoneu cu bani și acte.

 

Prejudiciul, în valoare de 200 de lei, a fost recuperat parțial.

 

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

 

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuință, poliția vă recomandă:

 

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
  • Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!

 

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 23 martie 2021, în jurul orei 18.50, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, pe Calea Moților din Zlatna, cu viteza peste limita legală.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul pe care-l conducea.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere cu permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

 

 

La data de 23 martie 2021, în jurul orei 13.45, polițiștii Postului de Poliție Livezile   l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani de ani, din Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Amplasarea radarelor în data de 25.03.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                       

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com