PE SCURT DE LA IPJ ALBA

5 aprilie 2021 14:410 comments

Cercetată pentru furt

 

Polițiștii din Teiuș au identificat o femeie din Alba Iulia ca și persoană bănuită de furt. I-ar fi oferit unui vârstnic, spre vânzare, o haină și ar fi profitat de neatenția acestuia, sustrăgându-i portmoneul.

 

 La data de 2 aprilie 2021, polițiștii din Blaj au identificat o femeie de 40 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care au fost sesizați, în aceeași zi, de către un vârstnic de 85 de ani, din Teiuș.

 

În sarcina femeii s-a reținut faptul că, la data de 2 aprilie, în jurul orei 12,20, în timp ce se afla pe o stradă din Teiuș, l-ar fi abordat pe vârstnic, oferindu-i, spre vânzare, o haină, împrejurare în care, profitând de neatenția lui, i-ar fi sustras, din buzunar, portmoneul în care avea documente și bani.

 

Față de femeie, a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 04 aprilie 2021, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 62 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Moților din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 03 aprilie 2021, în jurul orei 05.00, patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, l-a depistat pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Horea din comună, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

 

La data de 02 aprilie 2021, în jurul orei 18.50, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 66 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Accident rutier

 

La data de 04 aprilie 2021, în jurul orei 18.30, pe DN 75, pe raza comunei Arieșeni, un bărbat de 35 de ani, din comuna Scărișoara, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Arieșeni – Vârtop, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea râului Arieș.

 

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Amplasarea radarelor în data de 06.04.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                       

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com