PE SCURT DE LA IPJ ALBA

7 aprilie 2021 20:040 comments

Cercetați pentru infracțiuni rutiere

 

La data de 6 aprilie 2021, în jurul orei 13,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 66 de ani, din comuna Ceru Băcăinți, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca autoturismul și remorca atașată acestuia să fie înmatriculate în circulație.

 

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea, pe drumurile publice, a unu autovehicul neînmatriculat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

 În data de 6 aprilie 2021, în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum din comună, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 6 aprilie 2021, în jurul orei 15.50, polițiștii din Câmpeni au depistat un bărbat de 48 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 6 aprilie 2021, în jurul orei 16.45, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Ocna Mureș au depistat un bărbat de 32 ani, din Sebeș, în timp ce conducea, pe strada Băltăreț din comuna Unirea, un motoscuter neînmatriculat, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

 

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Accident rutier

 

La data de 6 aprilie 2021, în jurul orei 16,30, pe DN 7, la kilometrul 330 + 300 de metri, un bărbat de 35 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara carosabilului.

 

În urma accidentului, conducătorul auto, care era singur în autoturism, a decedat.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Amplasarea radarelor în data de 08.04.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                       

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com