PE SCURT DE LA IPJ ALBA

26 aprilie 2021 06:260 comments

Reținut de polițiști

 

Polițiștii din Blaj au reținut un tânăr din municipiu care ar fi spart mai multe autoturisme, pentru a sustrage bunuri și bani, din interiorul acestora. Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciilor, polițiștii au efectuat două percheziții.

 

La data de 22 aprilie 2021, polițiștii de investigații criminale din Blaj, sprijiniți de  polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat percheziții la două imobile din Blaj, în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr, de 27 de ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și a unei infracțiuni de însușirea bunului găsit.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada 24 februarie 2020 – 23 februarie 2021, ar fi spart gemurile a 3 autoturisme parcate pe raza municipiului Blaj, iar din interiorul acestora ar fi sustras diferite bunuri și sume de bani.

 

Din cercetări a rezultat și că, în cursul zilei de 29  octombrie 2020, tânărul și-ar fi însușit, pe nedrept, un telefon mobil pierdut de un bărbat din Blaj.

 

În cursul zilei de azi, 23 aprilie, reținutul fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Reținut de polițiști

 

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reţinut un bărbat din localitatea Sebeșel care l-ar fi agresat și amenințat pe un concetățean.

 

La data de 22 aprilie 2021, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Sebeșel, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

 

În sarcina acestuia sa reținut faptul că, în noaptea de 21/22 aprilie 2021, în timp ce se afla la locuința unei cunoștințe din localitatea Sebeșel, l-ar fi lovit și amenințat pe un bărbat de 36 de ani, fratele gazdei.

 

În cursul zilei de azi, 23 aprilie, bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

A condus un autoturism, fără să dețină permis de conducere

 

La data de 22 aprilie 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii din Teiuș au depistat un tânăr de 18 ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Teiuș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

 

 

 

Amplasarea radarelor în perioada 24 – 26.04.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                       

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com