PE SCURT DE LA IPJ ALBA

19 iulie 2021 18:570 comments

Reținut de polițiștii din Zlatna

 

Polițiștii din Zlatna au reținut un tânăr care este cercetat pentru lovire, distrugere, conducere fără permis și tulburarea ordinii și liniștii publice. După ce a fost implicat într-o tamponare, acesta ar fi devenit agresiv și ar fi distrus autoturismul celuilalt conducător auto și l-ar fi agresat.

 

La data de 17 iulie 2021, polițiștii in Zlatna au fost solicitați să intervină pe Drumul Comunal 207, pe raza comunei Almașu Mare, unde a fost semnalat un incident rutier, urmat de un scandal.

 

Din primele cercetări, efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat de 49 de ani, din comuna Almașu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din aceeași comună.

 

În urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale, însă, ulterior, tânărul ar fi devenit agresiv, l-ar fi lovit pe celălalt conducător auto și i-ar fi avariat autoturismul, tulburând ordinea și liniștea publică.

 

Bărbatul de 49 de ani a suferit leziuni corporale ușoare, fără a fi necesară transportarea sa la spital.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

 

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violente, conducere fără permis și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

În cursul zilei de azi, 18 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

 

A încălcat condițiile controlului judiciar și a fost reținut de polițiști          

 

Polițiștii din Cugir au reținut un bărbat care, cercetat fiind sub măsura preventivă a controlului judiciar, ar fi amenințat, din nou, victima. Va fi prezentat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

La data de 17 iulie 2021, polițiștii din Cugir au reținut un bărbat de 37 de ani, din Cugir, care era cercetat, sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru mai multe fapte de amenințare săvârșite asupra unei femei de 48 de ani, din Cugir și asupra membrilor familiei acesteia.

 

Polițiștii au constatat că, la data de 16 iulie, acesta ar fi încălcat obligațiile stabilite de magistrați și s-ar fi deplasat la un restaurant din Cugir, unde se afla victima sa, împreună cu alte două persoane și i-ar fi adresat, din nou, amenințări cu moartea.

 

În cursul zilei de azi, 18 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetat pentru conducere fără permis și uz de fals

 

La data de 16 iulie 2021, în jurul orei 0,00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe DN 1, în zona intersecției cu DJ 106 I, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Săliște, județul Sibiu.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar documentul italian, prezentat de acesta, pentru a demonstra dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ar fi fals.

 

Față de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și uz de fals și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

 

Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 17 iulie 2021, în jurul orei 22,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Avram Iancu, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 762, pe raza comunei Avram Iancu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 17 iulie 2021, în jurul orei 23,00, în timp ce acționau pe bulevardul Republicii din Blaj, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au depistat un tânăr de 25 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. 

 

 

Accident rutier

 

La data de 17 iulie 2021, în jurul orei 22,00, polițiștii din Cugir au intervenit, pe strada Calea Gorunului din localitatea Vinerea, unde, printr-un apel prin 112, a fost semnalată producerea unui accident rutier.

 

Din primele cercetări a rezultat că, un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, s-a răsturnat în afara carosabilului.

 

În urma accidentului, conducătorul auto și un tânăr de 20 de ani, din Cugir, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

 

 

 

 

Amplasarea radarelor în data de 19.07.2021

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com